Het bestuur van 2018-2019 // The board of 2018-2019

Het bestuur van ons koor wisselt jaarlijks. Enthousiaste leden kunnen solliciteren voor een bestuurspositie om te helpen bij het coördineren en organiseren van het koor. Ben je altijd al benieuwd geweest wat het bestuur precies doet en wie er achter de schermen werkt? Hieronder stellen we het huidige bestuur aan je voor!

Meet the current board of the choir:

Stacey Slingerland – Chairwoman

Hallo! Mijn naam is Stacey, ik ben 21 jaar oud en zit sinds september 2015 bij het koor. Momenteel

volg ik de master Health, Economics, Policy and Law (HEPL) en de premaster Gezondheidsrecht. Ik ben bij het koor

terechtgekomen omdat ik graag iets met zingen wilde doen en tegelijkertijd lid van een vereniging wilde worden. Dit waren twee vliegen in één klap!
Met allemaal enthousiaste meiden werk je samen om bij concerten een geweldig resultaat neer te zetten! En dan is het ook nog eens gezellig 🙂

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het koor. Samen met mijn medebestuursleden zorg ik ervoor dat alles binnen het koor op rolletjes loopt. Heb je als (mogelijk) lid een vraag over het koor dan ben je bij mij bij het juiste adres! Je kan contact opnemen via de website of via onze e-mail.


Hello! My name is Stacey, I’m 21 years old and part of the choir since September 2015. Currently I’m studying Health, Economics, Policy and Law (HEPL) and the premaster Law. I joined the choir because I wanted to do something with singing (besides singing in the shower) and I wanted to join an association as well. That’s two birds with one stone!
Together with all the members you work all year to put down an amazing performance at concerts. And it’s really fun to do so 🙂

 As chairwoman I’m responsible for the organization and coordination of the choir. Together with my fellow boardmembers I make sure everything is running smoothly. If you have a question as (possible) member about the choir, I’m more than happy to help you here or through our e-mail.

 

Anna Lopez I Martí – Treasurer  

Hoi! Ik ben Anna, 23 jaar en ik kom uit het zonnige Barcelona. Ik ben naar Rotterdam verhuisd om de master Molecular Medicine te volgen. Ik heb al 5 jaar zangles gevolgd en miste zingen heel erg toen ik naar Nederland kwam. Toen ik over het koor hoorde in januari 2018 ben ik er meteen bij gegaan en ik heb daar zeker geen spijt van! Ik ben altijd solozangeres geweest, maar bij het koor heb ik geleerd om naar elkaar te luisteren om zo tot één stem te komen. Sinds juni 2018 ben ik ook de nieuwe Penningmeester van het koor, dus ik ben verantwoordelijk voor alle financiële zaken. Als je vraagt zingt, maar ook houdt van gezelligheid en leuke mensen wilt ontmoeten, is ESK de plek waar je moet zijn!


Hi there! I’m Anna, I’m 23 years old and I come from the sunny Barcelona. I moved to Rotterdam to study a master in Molecular Medicine. I took singing lessons for over 5 years, so when I moved here I really missed it. But when I found out about the choir, in January 2018, I joined right away and haven’t regretted it! I’ve always been a solo singer but being in the choir has taught me to listen to each other to sound like one voice. Since June 2018 I’m also the new treasurer of choir, which means I keep track of all the financial issues. If you enjoy singing but also want to have a good time and meet people, this is where you belong!

 

Lucy van Eck – Marketing

Hoihoi! Ik ben Lucy, 19 jaar oud en sinds juni 2018 officieel onderdeel van het bestuur van het Erasmus Studentenkoor. Ik zit sinds januari 2018 bij het ESK en voelde me al vanaf dag 1 thuis, daarom vond ik het ook tof om meer voor het koor te kunnen betekenen door middel van een bestuursjaar als Marketing Officer.

Naast het feit dat ik graag de hele dag door zing, studeer ik Sociologie aan de Erasmus Universiteit en schrijf ik weleens een artikel voor het online magazine van mijn studievereniging. Zoals vrijwel al mijn leeftijdsgenoten ben ik vaak op social media te vinden, daarom vind ik het ook leuk om mij in te zetten voor de online promotie van het Erasmus Studentenkoor. Laten we meteen beginnen: Neem vooral ook eens een kijkje op onze Facebookpagina en ons Instagramaccount! 🙂


Hi There! I’m Lucy, 19 years old and since June 2018 I’m officially a memberr of the board of the Erasmus Studentchoir. I’ve been a member or this choir since January 2018 en felt at home ever since the very first rehearsal, which is why I’m pleased to be able to give back to the choir by being a Marketing Officer.

Besides the fact that I love singing all day long, I study Sociology at the Erasmus University and I write articles for my study association every now and then. Like all of my peers and people of my age, I spend a lot of my time on social media. That is why I am excited to use my knowledge of social media to promote the choir even more. I will start right away: Please take a look at our Facebook page and our Instagram account! 🙂

 

Yanna Godeke – Human Resources

Hoi! Ik ben Yanna, 20 jaar oud en op dit moment tweedejaars student Psychologie. Ik zit sinds september 2016 bij het koor. Sinds december 2017 ben ik bestuurslid Human Resources, wat inhoudt dat ik onder andere het contact met de leden onderhoud, aanwezigheid tijdens de repetities registreer en de audities en open repetities plan.

Heb je als (mogelijk) lid een vraag over het koor dan kun je die aan mij stellen! Contact opnemen kan via de website of via onze e-mail.


Hi! My name is Yanna, I’m 20 years old and at the moment I am in my second year Psychology. I joined the choir in September 2016 and since December 2017 I’m the Human Resource board member. This basically means that I will maintain contact with all the members, keep track of the attendance during the rehearsals and organize and plan the auditions and open rehearsals.

If you have a question as (possible) member about the choir, I’m more than happy to help you here or through our e-mail.