The Choir

Erasmus Studentenkoor Rotterdamsch Schoon

Wij zijn een koor bestaande uit zo’n 40 jonge studentes met verschillende nationaliteiten. Vanaf september 2017 repeteren we elke woensdagavond in ’t Fundament (onderdeel van theater ’t Kapelletje), vlakbij Rotterdam Centraal station. We zingen onder leiding van onze dirigent Robert Verheul en zingen met name moderne nummers. Ook treden wij regelmatig op.

Het bestuur van Rotterdamsch Schoon bestaat momenteel uit Stacey, Anna, Yanna en Lucy. Naast een bestuur hebben we ook enkele commissies: de Muziekcommissie (MuCo), Podiumcommissie (PoCo), en Activiteitencommissie (AcCo).

Intresse?

Vind je het leuk om te zingen en zou je graag een keertje bij ons koor komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Instromen is weer mogelijk vanaf januari 2019.

Zangervaring of het kunnen lezen van noten is niet vereist. Je kunt tot 3 jaar na afstuderen meezingen en ook studenten die niet aan de Erasmus Universiteit studeren zijn welkom.

We are a choir of approximately 40 young students of various nationalities. From September 2017 on we rehearse every Wednesday evening in ’t Fundament (part of theatre ’t Kapelletje), near Rotterdam Central station. Our conductor is Robert Verheul and in particular we sing modern songs. Also, we perform on regular basis.

Our board currently consists of Stacey, Anna, Yanna, and Lucy. Besides the board, we have several committees: the Music committee (MuCo), Stage committee (PoCo), and Activities committee (AcCo).

Interested?

Do you like to sing and would you like to come and see our choir some time? Please feel free to contact us!
It will be possible again to join the choir from January 2019.

Singing experience or being able to read notes is not required. You can sing with us until three years after you graduate, and also students who do not study at Erasmus Univerisity are welcome to join the choir.