Young Impact Celebration in AHOY

In juni 2018 kreeg het koor een fantastische kans; om voor een publiek van maarliefst 10.000 man op te treden in Ahoy! Als Rotterdams koor is dat natuurlijk een dream come true. Samen met zangeres Julia Zahra en de getalenteerde componist Maxim Heijermink hebben wij twee nummers mogen laten zien voor een publiek van 10.000 kinderen van basisscholen en middelbare scholen tijdens de Young Impact Celebration! Het was een fantastische ervaring en om een impressie te geven zijn hier twee filmpjes van ons optreden.


In June 2018, we as a choir got an amazing opportunity; to perform in front of an audience of 10.000 people in Ahoy! As a choir from Rotterdam, this is of course a dream come true. Together with the singer Julia Zahra and the incredibly talented composer Maxim Heijermink we performed two songs in front of 10.000 primary and secondary school children during the Young Impact Celebration! It was an amazing experience, to give a small impression here are two videos of our performances.