ESK presents… A Night of Dreams and Music!

*** English below ***

 

Op 20 en 22 juni 2018 geeft het Erasmus Studentenkoor Rotterdamsch Schoon weer een spetterend zomerconcert! Op dit jaarlijks terugkerend concert kun je genieten van hedendaagse popsongs zoals Geronimo en Rather be, maar hoor je ook de hits van ABBA, Les Misèrables en La La Land. Het koor zal worden begeleid door Amrish Basdew (piano), Ewout den Hollander (drums) en Pascal van den Dool (Basgitaar). Onze vaste dirigent, Robert Verheul, zal ons dirigeren. Naast het reguliere repertoire gezongen door het hele koor, zullen er ook dit jaar weer intermezzo’s zijn, waarbij koorleden in kleinere samenstelling een nummer brengen. Kortom, de perfecte avond om het jaar muzikaal af te sluiten!

Enthousiast geworden? Koop je tickets hier!

 

 

 

 

On June 20th and 22nd the Erasmus Studentchoir “Rotterdamsch Schoon” will give a spectacular Summerconcert in the Erasmus Pavilion! During the evening you can enjoy modern popsongs, but you’ll also hear hits from ABBA, Les Misèrables and La La Land. The choir will be accompanied bij Amrish (piano), Ewout den Hollander (drums) and Pascal van den Dool (base). The conductor will be Robert Verheul. Besides the regular repertoire of the choir, there will also be intermezzo’s, during which the members of the choir perform songs in smaller groups. This will be the perfect evening to close off the academic year with a night full of music! Purchase your tickets here!