Cultural Evening 2018: A City of Stars

*** English below ***

 

Alweer een aantal weken geleden, op woensdagavond 11 april, was het feest in het Erasmus Paviljoen op campus Woudestein, waar de jaarlijkse CULTURELE AVOND werd georganiseerd. Gedurende deze avond werkten allerlei culturele organisaties samen om het publiek een avond vol dans, muziek, zang en toneel te bezorgen, met dit jaar als thema ‘CITY OF STARS’. Bij het maken van het programma was dit jaar extra gefocust op de samenwerking van alle verschillende verenigingen, zodat alle optredens samen één verhaal vormden, en dat was te merken! Verschillende dansstijlen als hiphop, salsa, en zelfs cheerleaders kwamen voorbij en zorgden voor een avond vol afwisseling. Zoals ieder jaar zongen ook wij weer een aantal nummers, met dit keer als hoogtepunten onze ABBA-MEDLEY en het nummer ‘Someone in the Crowd’ uit de film LA LA LAND. De begeleiding op piano door Amrish Basdew de bewegingen bij de nummers maakten het helemaal compleet. Daarnaast zongen we dit jaar niet alleen, we DANSTEN zelfs mee in de gezamenlijke einddans! Na wekenlang oefenen slaagden we er allemaal in om op onze hakken te blijven staan en mee te dansen met de dans- en toneelverenigingen. De avond was een groot succes en werd afgesloten met een drankje in het Paviljoen. Op naar volgend jaar!

 

 

Heb je de culturele avond gemist, maar wil je ons graag horen zingen, en misschien zelfs wel zien dansen…? Koop dan snel je kaarten voor één van onze zomerconcerten op 20 en 22 juni!

***

 

A couple of weeks ago, we performed at the annual Cultural Evening in the Pavilion at the Erasmus Campus Woudestein. During this evening, all cultural associations joined their forces to fill the evening with dances, music and acting, all in the theme of ‘A City of Stars’. Of course we sang a few songs as well, including our spectacular ABBA-medley and the song ‘Someone in the Crowd’ from the movie La la Land. However, singing was not the only thing we did this year, because we even danced together with the other association! Our hard work of practicing paid off and the end-dance made the evening a complete success! We are already looking forward to next year’s Cultural Evening!

Did you miss the Cultural Evening? Don’t worry: on the 20th and 22nd of June we have our annual summer concerts! Be sure not to miss out and buy your tickets here!