Grote Clubactie

Dit jaar doen wij mee aan de grote clubactie. Dit is een actie waarbij loterij tickets worden verkocht om vele verenigingen te kunnen sponsoren. Elk ticket kost 3 euro, waarvan 80% naar ons koor gaat. Als u een ticket van ons koopt dan krijgen wij misschien de kans om ons concert dit jaar te filmen en uzelf maakt kans op vele mooie prijzen. De winstkans is dit jaar 1 op 10! Onder de prijzen vallen 100.000 euro, seat Mii electric en een reischeque van Vacansoleil t.w.v. 2500 euros. We hopen dat u ons wilt sponsoren en ons wilt helpen ons doel te bereiken. U kunt een ticket kopen met deze link. Alvast bedankt voor het kopen van een ticket!

This year we participate in the ‘Grote clubactie’. This is a national foundation that sells lottery tickets to help associations achieve their goals. Each ticket costs 3 euros and 80% will go to our choir. When you buy a ticket from us, we will get the chance to film our concert this year and you will get the chance to win many amazing prices. The chance of winning is 1 out of 10! The top three prices are 100,000 euros, a seat Mii electric, and a travelcheque of Vacansoleil of 2500 euros. You can buy a ticket with this link. We’d really appreciate it if you bought a ticket from us!