Sponsors

Wij zijn erg blij met onze sponsoren en daarom verdienen zij een plekje op de site. Dankzij onze huidige sponsoren hebben we flyers en een mooie banner, die we bij de optredens kunnen gebruiken, aan kunnen schaffen. Daarnaast hebben we sinds kort waterflessen en een sweater met ons logo erop kunnen aanschaffen.

We are happy with our sponsors and that’s why they deserve a spot on this website. Thanks to our current sponsors we were able to get some flyers and a nice banner to use during our performances. Next to that, we were able to purchase waterbottles and sweaters with our logo on it.

 

Onze sponsoren / our sponsors:

  • Bedrijfartsen5 Zuidwest
Bedrijfsartsen5-zuidwest is een regionale arbodienst die zich richt op de regio Zeeland, West- en Midden Brabant en Zuid Holland met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom, Roosendaal, Terneuzen, Breda, Rhoon en Vlissingen.
De visie is dat de klant centraal staat en zelf in staat is weloverwogen keuzes te maken op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. We hebben 9 (dokters)assistentes en 15 bedrijfsartsen (BIG geregistreerd en geregistreerd in het specialistenregister van de SGRC in de tak arbeid en gezondheid).
Onze dienstverlening aan bedrijven omvat alle activiteiten die van belang zijn voor de opleiding van bedrijfsarts. Hiernaast heeft Bedrijfsartsen5-zuidwest een duidelijk rol bij de (multidisciplinaire) verwijzing en behandeling van (verzuimende)medewerkers.
Op dit moment heeft Bedrijfsartsen5-zuidwest contracten met ruim 9500 bedrijven met in totaal zo’n 28.000 werknemers. Deze aantallen groeien jaarlijks.
Verdere informatie is op de website te vinden: www.ba5-zuidwest.nl

BA5

  • IVA groep
De IVA groep is een totaalleverancier voor verschillende kantoorbenodigdheden. Het concept is om de klant tijd te besparen en te ontzorgen. IVA groep ontwerpt bijv. logo’s en huisstijlen, maar ze houden zich ook bezig met het nieuwe drukwerk en ze plaatsen en onderhouden printers en copiers. IVA groep werkt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.
Voor meer info kunt u de website raadplegen: www.ivagroep.nl

IVA groep, logo jpeg

Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom! Dus als u bereid bent ons te sponsoren, neem gerust contact op via studentenkoor.eur@gmail.com

New sponsort are always welcome! So, if you are willing to sponsor us, please contact us via studentenkoor.eur@gmail.com