Performance: Cultural Platform presents Seasons

Op 5 april vindt de culturele avond plaats, georganiseerd door SG Erasmus.
Tijdens deze avond zullen de verschillende culturele studentenverenigingen optreden in hun eigen gebied. Wees verrast door de mix van onze zang (ESK), en dans door EDS, acteren door RISK en WILDe, en orkestmuziek door RSO. Rotterdamsch Schoon zal meerdere nummers optreden, en het thema is ‘seizoenen’.
Wees erbij!

Tickets kunnen via de webshop gekocht worden: https://webshop.essc.eur.nl/product_info.php?cPath=28_47&products_id=2749
Studenten 3.50 EUR, niet-studenten 5.00 EUR

 

On the 5th of april will take place the cultural evening, organised by SG Erasmus.
During this evening several cultural student associations will perform in their own field. Be surprised by the mix of our singing (ESK), and dancing by EDS, acting by RISK and WILDe, and orchestra music by RSO. Rotterdamsch Schoon will perform several songs, and the theme will be ‘seasons’.
Check it out!

Tickets can be bought via the webshop: https://webshop.essc.eur.nl/product_info.php?cPath=28_47&products_id=2749
Students 3.50 EUR, non-students 5.00 EUR