Some nights – Erasmus Studentenkoor Rotterdamsch Schoon

Heb je onze uitvoering van Some Nights van Fun wel eens gezien? We staan niet alleen op het podium want we zingen dit nummer in samenwerking met het mannenkoor de Coolsingers. Met onze band en enthousiasme van alle koorleden hebben we er een vrolijk en opgewekt nummer van gemaakt. 

Wij worden begeleid door Nanne Hoytema op de piano, Abe Wientjens op keyboard, Erno Wientjens op bass en Ewout den Hollander op de drums.

 


Did you see our performance of Some Nights by fun? We sang it together with the amazing men choir Coolsingers. Together with our band and the enthusiasm of all members we made a really happy song out of it. 

We are accompanied by Nanne Hoytema on the piano, Abe Wientjens on the keyboard, Erno Wientjens on bass and Ewout den Hollander on drums.